Konsultointi

Taloushallinnon ohjelmat tuottavat paljon tietoa, mutta miten sitä voisi hyödyntää paremmin? Yritysmuoto pitäisi muuttaa, mutta mikä olisi järkevin vaihtoehto? Entä osinkojen maksut?

Meiltä saat konsultointiapua erilaisiin tilanteisiin. Näin voit tehdä perusteltuja päätöksiä ja vältyt kalliiden virheiden korjaamiselta.

Raportointi

Millainen informaatio on sinulle tärkeää, ja milloin haluat tämän informaation saada käsiisi? Taloushallinto-ohjelmat tuottavat paljon tietoa, josta laadimme juuri sinun yritystäsi hyödyttäviä raportteja. Raportteja voivat olla esimerkiksi kirjanpito-, budjetti-, myynti-, osto-, palkka- tai maksuraportit. Niitä voidaan laatia jopa projektikohtaisesti.

Kassanhallinta

Kassanhallinnalla tarkoitetaan yrityksen rahatilanteen seurantaa, ja se on oleellinen osa yrityksen talouden hallintaa. Yrityksen on tärkeää säilyttää päivittäinen maksuvalmius kaikissa olosuhteissa. Täytyy tietää, mikä on kassan tilanne nyt ja miten se tulevaisuudessa kehittyy. Kassavirtaennuste antaa yrittäjälle tietoa yrityksen rahoituksen tarpeista. Haluathan olla tilanteen tasalla?

Rahoitus ja yritysjärjestely

Yrityksen elinkaaren aikana tulee vastaan tilanteita, joissa tarvitaan rahoitusta. Lisärahoitusta vaativia tilanteita voivat olla kehitysprojektit, investoinnit tai muut tilanteet, jotka vaikuttavat kassanhallintaan.

Yritysjärjestelyihin kuuluvat mm. yrityskauppa, sukupolvenvaihdos, yrityksen jakautuminen tai sulautuminen, yritysmuodon muutokset ja yritysten perustaminen.

Budjetointi

Budjetoinnilla tarkoitetaan mm. yritys- ja kustannuspaikkakohtaisia vuosibudjetteja, projektibudjetteja sekä rullaavaa budjetointia. Budjetointi auttaa yrittäjää katsomaan tulevaisuuteen ja laatimaan kassavirtaennusteita.

Verokonsultointi

Olennainen osa jokaisen yrityksen toimintaa on verotus. Saat halutessasi kauttamme apua verosuunnitteluun, ja pysyt ajan tasalla verotuskäytäntöjen ja verolainsäädännön muutoksista. Konsultoimme yrityksen osakkaita siitä, mikä on kannattavin tapa nostaa varoja yhtiöstä.

Autamme tarvittaessa myös yrittäjän henkilökohtaisen veroilmoituksen ja mahdollisten valitusten laatimisessa.

Yhteystiedot

050 324 1323 Osoite: Hämeenkatu 3 D, 33100 TAMPEREY-tunnus: 2801910-9

Tietosuojaseloste

© 2019-2022 Tili Minetti| Sivutoteutus: Boldit Studio