Taloushallinto

Kun etsit nykyaikaista ja keskustelevaa kirjanpitäjää, olet oikeassa osoitteessa. Tavanomainen neuvonta kuuluu palveluihimme ilman erillistä veloitusta.

Meille on tärkeää vuorovaikutus ja henkilökohtainen palvelu. Mukavinta on tavata kasvotusten, jos yrityksesi sijaitsee Tampereen alueella. Jos toimipaikka on kauempana, myös Skype-palaveri onnistuu.

Kirjanpito

SÄHKÖINEN KIRJANPITO

Sähköinen kirjanpito tarkoittaa yrityksen kirjanpidon hoitamista nykyaikaisilla työvälineillä. Sinun on helppo hoitaa ja seurata yrityksesi taloutta, ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen kirjanpito poistaa päällekkäisiä työvaiheita ja tehostaa ajankäyttöä, kun kirjanpidon materiaalit tallennetaan itse suoraan kirjanpito-ohjelmaan. Käytössämme on alan parhaat työvälineet Procountor ja Netvisor.

MYYNTILASKUTUS ELI MYYNTIRESKONTRA

Myyntireskontra on luettelo yrityksen lähettämistä laskuista ja niihin saapuneista suorituksista. Myyntilaskut voidaan laatia suoraan kirjanpito-ohjelmassa ja lähettää asiakkaalle joko e-laskuna, sähköpostilla tai paperilaskuna.

Ostoreskontra

Ostoreskontra on luettelo saapuneista laskuista ja niiden maksamisesta. Ostoreskontra helpottaa mm. laskujen käsittelyä, hyväksymistä ja maksamista ajallaan sekä asiakas- ja tuoterekisterien ylläpitoa. Ostolaskut voidaan hoitaa sähköisesti vastaanottamisesta arkistointiin asti.

Viranomaisilmoitukset

Yrityksellä on sekä kuukausi-, neljännesvuosi- että vuosikohtaisia ilmoitusvelvoitteita viranomaisille. Jos yrityksellä on työntekijöitä, se antaa lisäksi tietoja palkanmaksustaan myös työeläke- ja tapaturmavakuutusyhtiölle ja hakee korvausta työterveyshuollon kustannuksista. Me autamme ilmoitusten laatimisessa.

Yhteystiedot

050 324 1323 Osoite: Hämeenkatu 3 D, 33100 TAMPEREY-tunnus: 2801910-9

Tietosuojaseloste

© 2019-2022 Tili Minetti| Sivutoteutus: Boldit Studio